Bellevue Country Club Patio

LOCATION:

Syracuse, NY

PROJECT SIZE:

N/A

When Bellevue embarked upon a Centennial Capital Campaign, QPK provided master planning for proposed clubhouse and course improvements to respond to the priorities of their member survey.


The first project derived from the master plan is a patio area, which accommodates additional special functions, dining and lounge capacity. The patio centers around a large fire pit flanked by two pergolas, each with their own fire pit. New hardscapes and landscape plantings are accompanied by decorative lighting and seating to complete the relaxing atmosphere. Wireless internet, electrical power outlets, surround sound stereo, and infrared heaters are integrated into the pergola design for complete flexibility and three-season use.